Lichidare de stoc !!!
Comanda minima in magazinul nostru este de 30 lei + taxe livrare. Multumim pentru intelegere !

Aparat gard electric AKO MOBIL A 3300 - 3,3 J, 12 V

AKO
758,00 RON
Generator gard electric dual - baterie / retea electrica

Generatorul electric AKO MOBIL A 3300 este recomandat pentru realizarea de garduri permanente sau temporare cu o lungime maxima de 28 km.
Setul include:
 • 1 x alimentator pentru reteaua de 230 V
 • 1 x set cabluri pentru conectare la acumulator

Garantia oferita pentru acest produs este de 3 ani.
Aparat profesional fabricat in Germania.
Indicatii montare: Generatorul electric si alimentatorul trebuie amplasate intr-un loc in care nu exista / nu va exista riscul expunerii la umiditate (precipitatii) si socuri mecanice (ex. lovituri animale).
Functioneaza cu baterie reincarcabila de 12 volti pentru conditii extreme. Se pot folosi orice tipuri de acumulatori de 12 volti (PB, AGM, Li-Ion, Statici, etc).
Consum redus de energie datorita modului de economisire a energiei.
Protectie la descarcarea completa a acumulatorului.
Cu controlul starii bateriei (LED-ul rosu clipeste, cand bateria atinge aproximativ 40% din capacitatea ramasa).
Echipat cu intrerupator pornit / oprit.
Ideal in combinatie cu panouri fotovoltaice pentru incarcare solara.
LED de control si functionare optima a gardului si indicator de avertizare separat al bateriei.
Consum redus de energie datorita modului de economisire a energiei.
Cu control optic al starii gardului.
Carcasa rezistenta la intemperii.
Cu protectie de descarcare profunda de 12 volti.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile

Cod Produs: KM372893GEGN Ai nevoie de ajutor? 0749133996
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)
Marca: AKO
Model: MOBIL A 3300
Alimentare duala: 12V / 230 V
Tensiunea maxima: 10200 V
Tensiune la 500 Ohm: 6400 V
Energie de incarcare: 5 J
Energia max. de impuls: 3,3 J
Curent minim: 114 mA
Curent maxim: 320 mA
Lungime max a gardului in functie de conditii: 110 km
Lungime max. a gardului cu vegetatie mica: 28 km
Lungime max. a gardului cu vegetatie medie: 6 km
Lungime max. a gardului cu vegetatie deasa: 3 km
Numarul recomandat de tije impamantare: 3 buc.


INDICATII MONTARE

Generatorul electric si alimentatorul trebuie amplasate intr-un loc in care nu exista / nu va exista riscul expunerii la umiditate (precipitatii) si socuri mecanice (ex. lovituri animale).

Scopul gardurilor electrice este de a pastra animalele domestice (pasari, caini, oi, capre, vaci, cai) in siguranta in interiorul perimetrului de pasunat / hranire precum si de a pastra animalele salbatice la distanta fata de acesta.

GENERALITATI GARDURI ELECTRICE

Generatorul de impulsuri este un aparat care transforma energia electrica furnizata de o retea electrica, sau de un acumulator in impulsuri periodice. Aceste impulsuri periodice, cuprinse intre 4000 si 15000 Volti, sunt transmise la un interval de maxim o secunda in firul electric a imprejmuirii.

Un sistem complet de gard electric este compus din urmatoarele:
 • Generatorul de impulsuri (aparatul de gard electric) care se alege in functie de lungimea suprafetei care se va imprejmuii.
 • Conductorii (firul, sfoara, sarma sau banda) prin care circula curentul emis de aparat (generatorul impulsuri) si care, pe de alta parte reprezinta si elementul principal care delimiteaza perimetrul imprejmuirii. Inaltimea la care se monteaza conductorii si numarul firelor se alege in functie de animalul ingradit - a se vedea fotografia.
 • Stalpii gardului electric care sunt necesari pentru montarea conductorilor. In cazul stalpilor de plastic, acestia preiau si rolul de izolatori. Stalpii pot fi amplasati intre 3 si 10 metri distanta unul fata de celalalt, in functie de forma terenului si tipul conductorilor. Inaltimea stalpilor se alege in functie de animalul ingradit - a se vedea fotografia.
 • Izolatori au ca rol intreruperea circuitului electric care poate sa apara intre conductori si pamant (acest circuit trebuie sa se activeze doar cu "ajutorul" animalului ingradit, in momentul in care acesta atinge conductorii). Lipsa izolatorilor sau existenta conditiilor care vor conduce la un contactul direct / indirect si permanenta a conductorilor cu pamantul, va avea drept efect nefunctionarea generatorului si descarcarea rapida a acumulatorului (daca este cazul).
 • Impamantarea joaca un rol important in functionarea corespunzatoare a intregului ansamblu. O impamantare defectuoasa va avea drept efect scaderea drastica a randamentului gardului electric deoarece circuitul electric care ar trebui sa se creeze (generator impulsuri - conductori - animalul care atinge conductorii - pamant - impamantare - generator impulsuri) nu va fi corespunzator. Barele de impamantare trebuie instalate in apropierea generatorului electric, in locul cu umiditatea cea mai mare. Atunci cand se folosesc aparate puternice, sunt necesare mai multe bare de impamantare.
 • Sistemul de poarta, deschide un punct de trecere atat pentru persoanele cat si pentru animalele sau utilajele care au nevoie de acces in/din perimetrul ingradit, eliminand riscul de a primi un soc electric. Manerele de poarta sunt moduri rapide de a inchide si a deschide o imprejmuire.
 • Sursa de energie: Baterie, Acumulator, Retea electrica, Panouri solare.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri între orele 08:00 - 16:00

0749133996 office@roferme.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!