Produse scoase la reducere ! Transport prin curier rapid de la 15 lei !

Una dintre cele mai simple și rapide metode pentru creșterea valorii gunoiului de grajd

Una dintre cele mai simple și rapide metode pentru creșterea valorii gunoiului de grajd

    Prețul îngrășămintelor este suficient de mare pentru ca “să scoate peri albi” majorității fermierilor iar, din păcate, la orizont nu se întrevede nicio schimbare favorabilă. Cu toate acestea, în fermele care generează gunoi de grajd iar acesta va fi utilizat ca fertilizator, există posibilitatea de economisire a unei părți considerabile din costurile asociate cu achiziția îngrășămintelor.

    Există mulți fermieri care folosesc frecvent Active NS - un aditiv care se amestecă în gunoiul de grajd. În cadrul unor teste documentate, s-a demonstrat faptul că acest aditiv, fixează mai mult chiar și cu 1-2 kg de azot per tona de dejecții comparativ cu dejecțiile netratate.

    Procedura de aplicare este destul de simplă și nu necesită echipamente sau tehnici speciale!
    
Se începe prin adăugarea a 20 g de Active NS pentru fiecare tonă de dejecții existentă deja în bazinul colector. Când rezervorul pentru dejecții este plin și va trebui golit, este foarte important ca înainte de vacuumarea acestuia, suspensia să fie bine amestecată. După ce rezervorul pentru dejecții va fi golit din nou, se va continua cu aplicarea aditivului doar în grajduri, respectiv 20 g de Active NS la fiecare tonă de dejecții. Aditivul de tip pulbere poate fi împrăștiată direct pe grătare sau poate fi amestecat cu apă și turnat în canalele colectoare.
    Testele efectuate arată că, imediat după utilizarea de ACTIVE NS, se va obține cu până la 350 g azot mai mult per tona de dejecții. După o perioadă mai lungă de timp și utilizare constantă în grajduri, se obține mai mult cu până la 1-2 kg de azot per tona de dejecții.

    Costul cu utilizarea aditivului Active NS se va recupera rapid deoarece acesta captează azotul din dejecții și astfel îngrățământul devine mult mai valorous. A se vedea simularea de mai jos:



    Prin adăugarea de Active NS în dejecțiile generate în ferma dumneavoastră, se obțin multe alte beneficii suplimentare:

  • Obținerea unui climat mai sănătos în grajduri, mediu de care vor beneficia atât animalele cât și oamenii
  • Obținerea unei drenări mai bune în canalele colectoare și rezervoarele pentru gunoi de grajd, respectiv economie de timp alocat pentru decolmatare
  • Dejecțiile din rezervor sunt mai ușor de amestecat și, atunci când acesta sunt împrăștiate pe camp, emit mai puține mirosuri în vecinătăți
  • Veți contribui la crearea unui mediu înconjurător mai sănătos, cu mai puține emisii de CO2.


    Din aceste motive, folosirea aditivului pentru dejecții Active NS este cu siguranță o investiție rentabilă, deoarece contribuie la reducerea costurilor alocate pentru achiziția îngrășămintelor. În plus, aceste beneficii pot fi obținute fără investiții suplimentare în echipamente și tehnici costisitoare.

Suport clienti Luni - Vineri între orele 08:00 - 16:00

0749133996 office@roferme.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!