Oferta magazinului ! Discount-uri de până la 45 % !

Sistem fotovoltaic pentru uz casnic - Flexibil și ușor de instalat!

Sistem fotovoltaic pentru uz casnic - Flexibil și ușor de instalat!
Minicentrală fotovoltaică

Sistemele fotovoltaice tradiționale necesită acoperișuri sau suprafețe mari pentru instalarea panourilor precum și achiziția și instalarea unui invertor care să transforme curentul continuu în curent alternativ. Toate activitățile de proiectare și montare necesită specialiști. Pentru utilizatorii finali, procesul de instalare a unui sistem fotovoltaic poate să fie destul de complex.

Prin urmare, de ce să nu transformăm sistemul fotovoltaic în aparate de uz casnic, cum ar fi frigiderul sau mașina de spălat? Pe baza conceptului de "aparate de uz casnic", RoFerme a lansat un kit de producere a energiei fotovoltaice – Minicentrală fotovoltaică

Este nevoie ca utilizatorii doar să îl monteze în locul dorit iar apoi doar să se conecteze pur și simplu la o priză sau baterie pentru a obține energie electrică dorită.



Înclinare ajustabilă a panoului

Minicentrala fotovoltaică RoFerme este foarte flexibilă, permițând reglarea manuală a înclinării panoului fotovoltaic cu scopul de a se obține cât mai multă energie.

În funcție de diferitele zone ale României, utilizatorii pot seta un unghi optim (35˚) sau pot ajusta manual unghiul în funcție de schimbările incidenței razelor solare din timpul iernii și al verii.



Instalare flexibilă
    
Pe baza conceptului de proiectare a "aparatelor de uz casnic", puterea kitului fotovoltaic RoFerme nu este una foarte mare și se bazează pe un singur panou fotovoltaic, astfel încât zona de instalare a minicentralei să nu fie limitată.

Kit-ul fotovoltaic RoFerme este foarte versatil, putând fi amplasat într-o grădină, pe o suprafață plată, pe balcon, poate fi montat pe o balustradă, pe un gard sau chiar fixat pe un perete.

Prin urmare, constrângerea de amplasare a acestuia este mult redusă. Se poate instala unul sau mai multe module fotovoltaice, în funcție de necesități, într-o varietate de zone fragmentate aparținând aceleiași locații (acoperiș,balcon, etc) 




Minicentrala fotovoltaică RoFerme răspunde pe deplin nevoilor de instalare ale utilizatorilor!
 

Suport clienti Luni - Vineri între orele 08:00 - 16:00

0749133996 office@roferme.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!