Produse scoase la reducere ! Transport prin curier rapid de la 15 lei !

Reducerea impactului negativ cauzat de stresului termic la animale

Reducerea impactului negativ cauzat de stresului termic la animale

    ☀️ ☀️ ☀️
 
    Vara este o perioadă frumoasă pentru noi, cu vreme însorită și timp pentru vacanțe. Cu toate acestea, pentru animale, o astfel de perioadă poate avea multe dezavantaje; un exemplu ar fi stresul termic care apare cel mai probabil atunci când temperatura depășește 24 °C.
    De-a lungul perioadelor caniculare, crescătorii de animale pot observa frecvent lipsa poftei de mâncare la animale din gospodărie sau fermă.  

    Consecințele pe termen lung ale stresului termic pot influența negativ starea de sănătate a animalelor (suine, bovine, ovine, păsări, etc.), cu efect asupra funcției imunitare sau a reproducerii, mai ales că stresul termic crește în general numărul de radicali liberi din organism, ceea ce duce la un stres oxidativ puternic.

    De exemplu, la rumegătoare: stresul termic conduce la reducerea aportului de materie uscată, la scăderea producției de lapte și a ratei de gestație la vacile aflate în lactație; la vacile cu gestație târzie se întâlnesc cazuri de perioade de gestație mai scurte, viței cu greutăți mai mici la naștere, producție de lapte redusă și funcție imunitară afectată; vițelele provenite de la vaci stresate termic produc mai puțin lapte în primele 30 de săptămâni de lactație.
 
    Cabanin® CSD ajută la stabilizarea stării generale de sănătate a animalelor și a eficienței furajelor în condiții de stres:

✅ Crește protecția împotriva stresului oxidativ

✅ Antioxidanții naturali ajută la gestionarea radicalilor liberi din organismul animalelor 

✅ Ajută la stabilizarea consumului de hrană în condiții de stres termic

✅ Crește eficiența alimentară, producția de lapte și profitabilitatea

Cabanin® CSD este alcătuit din ingrediente 100% naturale - extrase de citrice, coacăze, struguri, castane - care ajută animalele să performeze într-un mod mai eficient. Produsul conține un nivel ridicat de polifenoli cu activitate antioxidantă ridicată care reacționează benefic și îmbunătățește starea generală de sănătate a animalului.

☀️ ☀️ ☀️

Suport clienti Luni - Vineri între orele 08:00 - 16:00

0749133996 office@roferme.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!