Reduceri luna Mai !

Măsurarea continuă a greutății furajelor, cerealelor, legumelor în cazul sistemelor clasice de transport

Măsurarea continuă a greutății furajelor, cerealelor, legumelor în cazul sistemelor clasice de transport
Cântarele Diplomat se bazează pe principiul existenței unui echilibru fizic între lotul cântărit și setarea cântarului.
Aceste tipuri de cântare înregistrează în mod continuu greutatea, în funcție de materialul care curge constant prin buncărul cântarului. Constructiv, buncărul cântarului poate să aibă o capacitate de 5 kg , 10 kg sau 25 kg și, ca urmare, cu ajutorul unui cântar ce are un buncăr de 5 kg, se pot măsura continuu greutatea unui lot multiplu de 5 (5 kg - 10 kg - 15 kg - 20 kg -........- 2035 kg, etc.) 
  • Continuitatea fluxului este posibilă fără a fi necesară pornirea și oprire succesivă a dispozitivului de încărcare (bandă transportoare, vacuum, etc.), ceea ce va asigura o viteză mare de cântărire.
  • Cântărirea materialelor se bazează pe principiul existenței unui echilibru între greutatea lotului care iese din cântar și setarea propriu-zisă a cântarului. Acest lucru va asigura o precizie bună, indiferent de natura și de tipul materialui cântărit. Buncărul se va umple în mod continuu, aflându-se într-o poziție de echilibru iar, în momentul în care în buncăr s-a acumulat o anumită greutate (5,10,25 kg) acesta se va "dezechilibra" iar conținutul din buncăr va cădea în traseul / recipientul aflat sub el. Fiecare buncăr are două sertare gemene, amplasate unul lângă celălalt și, ca urmare, atunci când unul dintre sertare se golește, celălalt se încarcă.
  • Spre deosebire de sistemele electronice acest tip de cântar se bazează exclusiv pe forța gravitațională. Nu este nevoie de energie externă (de exemplu, energie electrică sau presiunea aerului), funcția cântarului nu este afectată de căldură / frig sau umezeală.
  • Toate datele sunt citite fie cu ajutorul unui contor mecanic montat pe cântar, fie cu ajutorul unui contor electronic.
  • De asemenea, datele pot fi transferate prin intermediul unui microcomutator către alte unități externe de măsură. Cântarul poate astfel, să acționeze ca un sistem de control complet pentru transportul cerealelor, furajelor, fainurilor, etc. , atât în ceea ce privește timpul de alimentare cât și cantitatea care trece prin sistem.


CE SE POATE CÂNTĂRII CU ACESTE CÂNTARE CONTINUE?
  • Cântarele sunt potrivite pentru cântărirea cerealelor și a altor granule care au o dimensiune a particulelor ce nu depășește 25 mm.
  • La comandă, cântarul poate fi modificat pentru a fi utilizat cu alte materiale cum ar fi de exemplu: cântărirea puietului de păstrăv, sortarea cartofilor și multe alte aplicații.


UNDE SE UTILIZEAZĂ CÂNTARELE?
  • Cântarele sunt concepute pentru a fi utilizate împreună cu sistemele de transport în și din din silozuri, instalații de curățare, de alimentare etc., precum și pentru cântărirea furajelor amestecate sau a altor amestecuri din industrie și agricultură.

CUM POATE FI CONTROLAT FLUXUL DE MATERIAL?
Controlul fluxului de material poate fi realizată în următoarele moduri:
  • Pornirea și oprirea sistemul de transport care deservește cântarului.
  • Deschiderea și închiderea sistemului de acționare pneumatică din conductele de curgere.
Aceste funcții pot fi obținute la toate cântarele conectate la un sistem electronic de contorizare cu comutator de preselecție sau
alt tip de comandă electrică.

 Un scurt filmuleț cu modul de funcționare, se poate vizualiza dând click aici 

Suport clienti Luni - Vineri între orele 08:00 - 16:00

0749133996 office@roferme.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!