Oferta magazinului ! Discount-uri de până la 45 % !

Ce au în comun sistemele fotovoltaice, senzorii Ruuvi și echipamentele Victron Energy?

Ce au în comun sistemele fotovoltaice, senzorii Ruuvi și echipamentele Victron Energy?

O COLABORARE RECENTĂ ȘI DE SUCCES DINTRE VICTRON ENERGY ȘI RUUVI, DESCHIDE CĂI DE UTILIZARE INEDITE PENTRU TOȚI UTILIZATORII DE PANOURI SOLARE CARE UTILIZEAZĂ ECHIPAMENTE VICTRON ENERGY!

O actualizarea a sistemului de monitorizare Victron Energy (VE), lansată la începutul anului 2022, a integrat cu succes senzorii Ruuvi. Cu alte cuvinte, utilizatorii VE, vor putea vizualiza direct în aplicație, măsurătorile prelevate de la unul sau de la mai mulți senzori Ruuvi (temperatura și umiditatea atmosferică), alături de informațiile despre putere și consum care erau disponibile și înainte în aplicație.

Practic, senzorii Ruuvi funcționează ca senzori de temperatură și umiditate pentru Victron Cerbo GX. Integrarea este făcută pentru a se integra perfect, ceea ce înseamnă că puteți găsi și sincroniza cu ușurință senzorii RuuviTag și RuuviTag Pro la Victron Cerbo GX.
Datorită acestei noi integrări, nu numai că este posibilă citirea de date valoroase pe ecranul de monitorizare, ci și stabilirea de acțiuni automate pe baza informațiilor furnizate de către senzorii Ruuvi. De exemplu, atunci când temperatura înregistrată depășește o anumită valoare, puteți seta sistemul să pornească un ventilator.

Deoarece imaginile spun adesea mai mult decât cuvintele, iată un scurt videoclip care arată cum funcționează împreună produsele Ruuvi și Victro Energy: https://www.youtube.com/watch?v=hA6euxouvMM&t=2s

Suport clienti Luni - Vineri între orele 08:00 - 16:00

0749133996 office@roferme.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!