Produse scoase la reducere ! Transport prin curier rapid de la 15 lei !

Cabanin CSD și problemele care apar la prepararea furajelor cu cereale proaspăt recoltate

Cabanin CSD și problemele care apar la prepararea furajelor cu cereale proaspăt recoltate
Aplicarea cu succes a Cabanin® CSD în locul introducerii unei doze mai mari de vitamina E în furajele preparate din noua recoltă de cereale (până la 3 luni) 🐷🌾🌾

În curând se apropie finalul campaniei de recoltare a cerealelor și, prin urmare, se apropie și hrănirea animalelor cu cereale proaspăt recoltate ceea ce va duce adesea la probleme de reproducere, la o creștere mai slabă și la riscul unor rate de mortalitate mai mari.

Aceasta poate fi rezolvată cu doze suplimentare de vitamina E sau Cabanin® CSD, deoarece aceste vitamine acționează ca antioxidanți în organismul animalelor pentru a gestiona producerea de radicalii liberi.

DE CE?
Atunci când cerealele sunt recoltate, în ele încă se desfășoară un proces biologic. În cereale există enzime, care maturează semințele. Când cerealele sunt măcinate, aceste enzime devin active. Produsul secundar al acestei activități enzimatice este reprezentat de peroxizi și radicali liberi. Aceste substanțe sunt agresive pentru celulele organismului și, în acest fel, capacitatea animalelor de a se dezvolta și de a prospera este redusă. Buna și vechea "veste" este că vitamina E poate neutraliza aceste substanțe agresive sau, alternativ, poate fi înlocuită cu noua generație - produs natural - Cabanin® CSD.

ÎN PRACTICĂ
Cel mai des, se aplică o doza suplimentară de vitamina E (100%) într-o pondere de 50 game / tonă hrană completă sau vitamina E (50%) într-o pondere de 100grame / tona hrană complete, echivalentul a 100 grame Cabanin®  CSD / tona hrană completă.

PREȚ
Prețul produsului natural Cabanin® CSD este de câteva ori mai ieftin decât cel al vitaminei E de sinteză (50%), ceea ce oferă o mare posibilitate de a gestiona producția într-un mod mai durabil și mai atractiv din punct de vedere economic.

Suport clienti Luni - Vineri între orele 08:00 - 16:00

0749133996 office@roferme.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!